La Carxofa

Posa't en contacte amb nosaltres

Si vols proposar un curs per a la teva entitat, compartir idees o simplement conèixer més sobre la nostra feina, fes-ho saber. Estarem encantades de respondre a les teves preguntes, escoltar les teves propostes i explorar maneres de treballar conjuntament.

  Escola Virtual LaCarxofa.cat

  L’Escola Virtual La Carxofa és un projecte educatiu nascut de la intercooperació entre BRUNA i MTK Space.

  BRUNA, una cooperativa experta en la narració d’històries en format audiovisual, i MTK Space, una cooperativa compromesa amb el lloguer de platós i altres iniciatives socials, s’uneixen per posar a l’abast de la societat el nostre coneixement en la generació de continguts relacionats amb l’ESS (Economia Social i Solidària).

  Unificant esforços i infraestructures, treballem amb il·lusió per capacitar als participants i donar a conèixer els valors i pràctiques de l’ESS. Creiem fermament en el poder transformador de l’educació per fomentar canvis socials positius.

  A través de La Carxofa, compartim cursos i formacions que impulsen un món millor per a tothom. Estem emocionades de contribuir en aquesta iniciativa i aportar el nostre granet de sorra en la construcció d’una societat més justa i solidària.

  Accesibilitat