La Carxofa

Dret a sentir

Participa en aquest curs per prendre consciència sobre la relació entre els problemes de salut mental i els drets sexuals i reproductius.
24 students enrolled
4
1 review
  • Descripció
  • Contingut
  • Ressenyes
dret-a-sentir

Negar la possibilitat de ser mares. Banalitzar la necessitat de sentir el plaer. Estigmatitzar i minimitzar les seves capacitats. O fins i tot, abusar d’elles. Tot això són violències que pateixen diàriament persones pel fet de ser dones i tenir una problemàtica de salut mental. A través d’aquest documental de BRUNA amb la Federació Salut Mental Catalunya es recullen els testimonis de set dones d’arreu del país per posar llum a aquesta realitat invisibilitzada.

L’objectiu del curs és aprofundir en la comprensió de les vivències de les dones amb problemàtiques de salut mental en relació amb la seva sexualitat, maternitat i drets sexuals i reproductius. Us convidem a reflexionar sobre com millorar els serveis i l’acompanyament per a aquest col·lectiu, amb l’objectiu de fomentar una societat més respectuosa, lliure d’estigmes i més igualitària.

Amb aquest curs, aspirem a crear un espai de diàleg, aprenentatge i transformació. Participeu plenament, compartint les vostres pròpies reflexions i experiències, i contribuir a la construcció d’un món en què les dones amb problemàtiques de salut mental puguin gaudir plenament dels seus drets sexuals i reproductius.

Què aprendràs?

A qui va dirigit?

Un projecte de:

4
1 review
Stars 5
0
Stars 4
1
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

Accesibilitat