La Carxofa

Tècniques i recursos per a l’autoproducció audiovisual

Silenci! Estem rodant

Una càmera rèflex que et deixa un amic, un mòbil que no està malament, un mòbil que està fatal…És igual. Qualsevol material és vàlid. Aprèn a optimitzar-lo i comença a gravar els teus propis continguts, i sobretot, a fer-ho d’una forma entenedora.

Aprofundeix en les tècniques audiovisuals i treu el màxim partit de qualsevol material que tinguis a mà. Desenvolupa el teu potencial creatiu i aprèn a produir continguts captivadors amb facilitat. Siguis un principiant o un apassionat de l’audiovisual, aquí trobaràs les eines necessàries per iniciar-te en la producció audiovisual amb poc pressupost.

Hem procurat fer un curs senzill per a tots els públics, així que si vols ser el proper Stanley Kubrick, igual se’t queda una mica curt.

Què aprendràs?

A qui va dirigit?

Descobreix eines que graven coses.

Avui en dia graves un video quasi sense adonar-te. Coneix eines al teu abast i posa-les al teu servei.

Més gadgets no sempre vol dir millor, però quasi.

Hi han mil gadgets en els que gastar eurus, et fem una selecció dels imprescindibles, i entendre perquè.

Excercicis pràctics.

Apart de tanta gadgeteria, farem un excercici pràctic, de gravar una entrevista per posar en acció tot el que hem après.

Itinerari formatiu

1
Què necessitem, de mínims a màxims
2 minuts

En aquesta lliçó veuràs que no cal tenir materials molt específics per aconseguir un producte de qualitat. Aprèn a treure-li suc a tot el que tens i comença a experimentar creant audiovisual des de 0.

2
Enregistrament d’una entrevista
5 minuts

Aquí trobaràs varis minitips per gravar una entrevista amb èxit. 

3
Enregistrament d’un acte, esdeveniment, formació
5 minuts

El més important és sempre poder prevenir qualsevol complicació que ens pugui aparèixer. Planificar i provar el material amb antelació és la millor fórmula per l’èxit.

4
Il·luminació amb llum natural
5 minuts

 

Image Us donarem alguns consells per a treure-li el màxim partit a la llum natural, que tot i ser molt difícil o gairebé impossible de controlar, si tenim en compte un parell de coses podem il·luminar de manera que ens quedi un pla d’allò més professional. 

5
Il·luminació amb llum artificial
5 minuts

El més important és entendre la funció de la llum i com es comporta en un cert espai o “set” de rodatge. Us mostrarem a través d’exemples pràctics com podeu aprofitar al màxim els materials d’il·luminació que teniu per casa o a l’oficina.

6
Càmera – 4 conceptes bàsics
5 minuts

Ara entrarem als paràmetres principals que utilitzem a l’hora de fer servir una càmera: temperatura de color, ISO, velocitat d’obturació i diafragma.

7
So i microfonia bàsica
5 minuts

És important que no deixem de banda aquesta part tan crucial de l’audiovisual i que tractem el so del nostre vídeo amb tot l’amor que es mereix.

8
Edició / Muntatge
5 minuts

El muntatge és el moment de màgia on tot el que havies imaginat agafa forma. Us donarem algunes pinzellades de teoria del muntatge, que haureu de tenir presents des de l’inici del vostres projecte ja que sinó, un cop al programa serà massa tard buscar-li solució.

9
Subtítols
5 minuts

Per a posar la cirereta al teu vídeo, et falten els subtítols.

Sigues el primer a afegir una ressenya.

Please, login to leave a review
Inscrits: 6 alumnes
Durada: 6 hores
Video: 1 hora
Nivell: Fàcil
Tècniques i recursos per a l’autoproducció audiovisual
Price:
Gratuït