La Carxofa

L'espoli del Sàhara Occidental

Participa en aquest curs per prendre consciència sobre la relació entre els problemes de salut mental i els drets sexuals i reproductius.
76 students enrolled
4
1 review
  • Descripció
  • Contingut
  • Ressenyes
Captura de pantalla 2023-09-22 a las 11.07.09

L’ocupació marroquina al Sàhara Occidental s’ha prolongat des del 1975. Durant tots aquests anys s’han atropellat impunement els drets fonamentals del poble sahrauí, mitjançant l’abús continu de les sahrauís en territoris ocupats, la construcció d’un mur d’apartheid que es cobra vida de sahrauís diàriament i el saqueig sistemàtic de les riqueses naturals del Sàhara Occidental, vulnerant totes les resolucions internacionals.

En aquest curs t’endinsaràs en la realitat del conflicte a dia d’avui i aprendràs quins són els eixos principals de l’espoli actual que pateix el poble sahrauí per part de grans empreses i institucions internacionals. A partir del spot “Western Sahara is not for Sale” realitzat per Bruna Coop, descobriràs quins són els punts principals de l’espoli i aprendràs sobre les conseqüències geopolítiques, socials i humanitàries que està causant l’ocupació. 

Què aprendràs?

A qui va dirigit?

Un projecte de:

4
1 review
Stars 5
0
Stars 4
1
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

Accesibilitat