La Carxofa

Noves masculinitats

Curs per revolucionar la masculinitat tradicional i construir una societat més igualitària.
109 students enrolled
5
1 review
  • Descripció
  • Contingut
  • Ressenyes
noves-masculinitats-curs-formatiu-gratuit-768x556

Aquest curs de quatre vídeos curts et convida a qüestionar els rols convencionals de l’home i a desafiar els privilegis associats a la masculinitat. Prepara’t per un viatge transgressor que desafiarà les normes establertes i t’obrirà els ulls a noves perspectives.

A través d’una narració ferotge i incendiària, cada vídeo exposarà les pràctiques d’opressió i els valors tòxics que han alimentat la societat patriarcal durant massa temps. Descobriràs com els homes han ocupat posicions de poder i els efectes d’aquest poder desenfrenat.

Aquest curs és per a tothom que imagina un futur on els rols de gènere siguin més igualitaris i els privilegis masculins es desmantellin. Estàs preparat per convertir-te en un agent de canvi i reescriure la història de la masculinitat? És hora de desafiar, desconstruir i construir una nova realitat. Assumeix el desafiament i submergeix-te en el món de les Noves Masculinitats!

Què aprendràs?

A qui va dirigit?

Col·laboradores:

AVÍS LEGAL – EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

El curs “Noves Masculinitats” ha estat desenvolupat per La Carxofa, un projecte formatiu de Bruna productora audiovisual sccl, amb la finalitat d’abordar i fomentar el coneixement sobre el tema de noves masculinitats. Aquest curs inclou contingut audiovisual propietat de la Diputació de Barcelona, que es troba disponible a internet en accés obert, amb l’objectiu d’enriquir la formació en aquesta temàtica. A continuació, es presenta l’avís legal per tal de clarificar la responsabilitat del contingut:

1. Contingut del curs:

El curs “Noves Masculinitats” i tot el material audiovisual proporcionat són desenvolupats i oferts per La Carxofa. La Diputació de Barcelona no té cap responsabilitat sobre el disseny, desenvolupament o contingut del curs, ni es fa responsable de les opinions expressades en el mateix.

2. Propietat intel·lectual del vídeo:

El material audiovisual propietat de la Diputació de Barcelona inclòs en aquest curs està protegit per les lleis de propietat intel·lectual i és propietat exclusiva de la Diputació de Barcelona. Tot i que el vídeo es troba en accés obert a internet, queda estrictament prohibida qualsevol reproducció, distribució o modificació del contingut del vídeo sense el consentiment previ i per escrit de la Diputació de Barcelona.

3. Ús del material:

La Carxofa fa servir el material audiovisual en el curs “Noves Masculinitats” amb fins educatius i formatius. La productora es compromet a utilitzar el vídeo de manera adequada, respectant el seu contingut original i els drets de propietat intel·lectual de la Diputació de Barcelona.

4. Responsabilitat del contingut:

El curs “Noves Masculinitats” desenvolupat per La Carxofa es basa en anàlisis, interpretacions i comentaris propis. Les opinions expressades en el curs no reflecteixen necessàriament la posició oficial de la Diputació de Barcelona. L’entitat no assumeix cap responsabilitat per qualsevol declaració, error o omissió que pugui presentar-se en el curs.

5. Ús de la informació:

La informació proporcionada en el curs té fins purament informatius i formatius. La Carxofa realitza esforços raonables per garantir l’exactitud i actualitat del contingut, però no ofereix garanties expressades o implícites sobre la integritat de la informació presentada.

6. Exoneració de responsabilitat:

La Diputació de Barcelona es desvincula de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús del contingut del curs “Noves Masculinitats” desenvolupat per La Carxofa. La productora assumeix la responsabilitat total sobre el disseny, desenvolupament i gestió del curs, així com qualsevol reclamació, demanda o dany que pugui sorgir en relació amb el mateix.

En accedir i utilitzar el curs “Noves Masculinitats,” vostè accepta i reconeix que la Diputació de Barcelona no té cap responsabilitat sobre el contingut, el desenvolupament i els comentaris expressats en el curs.

Data: 20 de juliol de 2023

5
1 review
Stars 5
1
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

Accesibilitat