La Carxofa

L’art de l’storytelling: Llenguatge audiovisual

Explica’m un conte

En aquest curs, et convidem a explorar l’art de contar històries mitjançant el poder del llenguatge audiovisual. Descobreix les tècniques i estratègies per connectar amb el teu públic, despertar emocions i transmetre missatges de manera efectiva i impactant.

A través de les diferents lliçons, aprendràs a utilitzar el llenguatge visual per crear narratives captivadores. Començaràs amb una introducció al llenguatge audiovisual i els seus fonaments, per després explorar els aspectes clau com la composició, l’enquadrament i la continuïtat, que et permetran construir seqüències visuals coherents i atractives.

Aprofundiràs en les diferents fases de producció audiovisual i aprendràs a prendre decisions clau per representar de manera inclusiva i diversa. Al llarg del curs, tindràs l’oportunitat de desenvolupar la teva pròpia idea audiovisual i posar en pràctica els coneixements adquirits.

Amb l’exercici pràctic final estaràs preparat per aplicar les habilitats de storytelling audiovisual en els teus projectes i captar l’atenció del teu públic amb narracions impactants i memorables.

¿Qué aprenderás?

¿A quién va dirigido?

Organitza el que vols dir.

Potser saps que vols dir, però saps COM dir-ho? T’ensenyem a organitzar el teu discurs, adaptat al llenguatge audiovisual.

Entèn la lògica del cine.

Cada xarxa està dissenyada per una cosa. Aprèn a treure-lis partit a cada una.

Fes un guió i un guió tècnic.

Pensa cada plano, perquè i com, redacta’l en Courier 12 i fes els preparatius previs al rodatge.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
L’art de l’storytelling: Llenguatge audiovisual
Category:
Price:
Free

Accesibilitat