La Carxofa

Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Responsable del tractament

BRUNA PRODUCTORA AUDIOVISUAL SCCL (d’ara endavant “BRUNA”), amb domicili a C/Cister 31, 08022 Barcelona i NIF F66937426, és el Responsable del Lloc web Lacarxofa.cat. Podeu contactar amb nosaltres mitjançant l’adreça de correu electrònic ei@holabruna.cat.

Finalitat del tractament

Les seves dades personals seran utilitzades únicament per a les finalitats següents:

1. Gestionar les dades proporcionades directament per l’interessat per informar sobre productes, serveis i activitats mitjançant newsletters i enviar comunicacions per correu electrònic, fax, SMS, MMS, xarxes socials o altres mitjans electrònics o físics.

2. Respondre a les sol·licituds, peticions o consultes realitzades per l’interessat i realitzar un seguiment posterior, ja sigui en l’àmbit empresarial o en l’àmbit social.

3. Gestionar les dades proporcionades directament per l’interessat com a persona de contacte de clients o proveïdors per gestionar les relacions comercials.

Podeu revocar el vostre consentiment en qualsevol moment enviant un correu electrònic amb l’assumpte “Baixa” a ei@holabruna.cat.

De conformitat amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), BRUNA no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no enviarà correus electrònics comercials que no hagin estat sol·licitats o autoritzats prèviament per l’Usuari. Així mateix, en totes les comunicacions rebudes del prestador, l’usuari tindrà l’opció de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions.

No utilitzarem les seves dades personals per a cap altra finalitat que no sigui la descrita, excepte en casos en què existeixi una obligació legal o una ordre judicial.

Conservació de les seves dades

Les seves dades seran conservades mentre duri la relació amb nosaltres o fins que exerceixi el seu dret de cancel·lació, oposició o limitació del tractament. No obstant això, conservarem certes dades personals identificatives i de trànsit durant un màxim de 2 anys en cas que siguin requerides per jutges o tribunals o per a l’inici d’accions interns derivades de l’ús indegut del lloc web.

No serà objecte de decisions basades en tractaments automatitzats que produeixin efectes sobre les seves dades.

Legitimació del tractament

La base legal per al tractament de les dades és el seu consentiment atorgat per a dur a terme les finalitats anteriorment descrites, que es sol·licitarà en el moment de recollir les seves dades.

El no proporcionar les dades personals sol·licitades o no acceptar la present política de privacitat pot suposar la impossibilitat de rebre informació sobre les activitats i serveis de BRUNA.

L’interès legítim de BRUNA a oferir els seus serveis també serveix de base legal per al tractament de les dades en casos en què existeixi una prèvia relació contractual entre les parts, per al compliment d’obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals establertes per la legislació vigent.

Comunicacions

Qualsevol comunicació remesa a BRUNA quedarà incorporada als seus sistemes. En acceptar aquestes condicions, l’Usuari dona el seu consentiment exprés perquè BRUNA pugui dur a terme les següents activitats i/o accions, llevat que l’Usuari indiqui el contrari:

1. En cas que l’Usuari hagi consentit expressament rebre comunicacions comercials per via electrònica mitjançant la subscripció a la NEWSLETTER, l’enviament d’aquestes comunicacions per mitjans electrònics per informar als Usuaris sobre les activitats, serveis, promocions, publicitat, notícies, ofertes i altra informació relacionada amb els serveis i productes de BRUNA, iguals o similars als que van ser inicialment objecte de contractació o d’interès per a l’Usuari.

2. La conservació de les dades durant els terminis previstos en les disposicions aplicables.

Mitjans oficials de comunicació

S’informa l’Usuari que els mitjans habilitats per BRUNA per comunicar-se amb els interessats són el telèfon corporatiu i el correu electrònic corporatiu. Si l’Usuari envia informació personal a través d’un mitjà de comunicació diferent dels indicats en aquest apartat, BRUNA no assumeix cap responsabilitat en relació amb les mesures de seguretat que disposi el mitjà en qüestió.

Destinataris de cessió o transferència

BRUNA no realitzarà cap cessió o comunicació de dades, llevat que existeixi una necessitat raonable per a complir amb un procediment judicial, una obligació legal o un consentiment previ de l’usuari. No es realitzaran transferències internacionals de les seves dades de caràcter personal sense el seu consentiment previ.

Drets de les persones interessades

Com a usuari interessat, pot exercir els següents drets davant de BRUNA mitjançant l’enviament d’un escrit a l’adreça postal indicada al principi o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a ei@holabruna.cat, indicant com a assumpte “Protecció de dades: exercici de drets” i adjuntant una còpia del seu DNI o un mitjà anàleg en dret, tal com indica la llei:

– Dret d’accés: Permet a l’interessat conèixer i obtenir informació sobre les seves dades personals sotmeses a tractament.

– Dret de rectificació o supressió: Permet corregir errors i modificar les dades que siguin inexactes o incompletes.

– Dret de cancel·lació: Permet sol·licitar la supressió de les dades que siguin inadequades o excessives.

– Dret d’oposició: Permet oposar-se al tractament de les seves dades personals o sol·licitar-ne la cessació.

– Dret de limitació del tractament: Permet sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades personals.

– Dret de portabilitat de les dades: Permet sol·licitar la transferència de les seves dades a un altre responsable del tractament sense impediments.

– Dret a no ser objecte de decisions basades en tractaments automatitzats: Permet sol·licitar que no es prenguin decisions automatitzades que produeixin efectes jurídics significatius sobre les seves dades personals.

Com a usuari, també té dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat de protecció de dades competent en cas de considerar que el tractament de les seves dades personals incompleix la normativa aplicable.

Aquesta política de privacitat és vàlida per al lloc web Lacarxofa.cat gestionat per BRUNA PRODUCTORA AUDIOVISUAL SCCL. Per obtenir més informació sobre com utilitzem les seves dades personals i altres aspectes relacionats amb la protecció de dades, podeu consultar la nostra política de privacitat completa.

Accesibilitat