Sobre nosaltres

L’Escola Virtual La Carxofa és un projecte educatiu impulsat per la intercooperació entre BRUNA i MTK Space.

Bruna es una cooperativa dedicada sobretot a explicar històries en format audiovisual, i MTK Space, una cooperativa dedicada al lloguer de platós i altres iniciatives socials.

Juntant esforços i infraestructura, posem a l’abast de la societat els nostres coneixements en generar contingut relacionat amb l’ESS, per tal de capacitar a les usuàries i donar a coneixer els models i maneres de fer de l’ESS.

Creiem fermament que la formació es bàsica per promoure els canvis socials, i ara, amb la Carxofa, posem el nostre granet de sorra per posar a l’abast de tothom cursos i formacions encaminades en canviar el món.

 

Bruna és una cooperativa dedicada a explicar històries mitjançant l’audiovisual. Treballem amb els principis de l’economia social i solidària prioritzant les persones i les seves necessitats per davant del capital.

MTK Space és un espai de treball audiovisual i cultural cooperatiu que neix impulsat per tres socis emprenedors i que s’assenteix amb pes a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat. Els tres socis comparteixen, entre altres passions que ara no vénen al cas, experiència acumulada i profunds coneixements en el terreny audiovisual.

A través d’aquest projecte pretenem apropar la comunicació audiovisual i l’economia social i solidària a totes aquelles sòcies de cooperatives que fan de comunitys managers, atenen a les clientes i també passen l’escombra. Va por ustedes. A través d’aquest projecte volem manifestar l’objectiu comú de contribuir a la transformació de la percepció social que es té del món de l’economia social i solidària, dotant les seves estructures comunicatives d’eines per produir material audiovisual propi.