La Carxofa

Escola Virtual LaCarxofa.cat

L’Escola Virtual La Carxofa és un projecte educatiu nascut de la intercooperació entre BRUNA i MTK Space.

BRUNA, una cooperativa experta en la narració d’històries en format audiovisual, i MTK Space, una cooperativa compromesa amb el lloguer de platós i altres iniciatives socials, s’uneixen per posar a l’abast de la societat el nostre coneixement en la generació de continguts relacionats amb l’ESS (Economia Social i Solidària).

Unificant esforços i infraestructures, treballem amb il·lusió per capacitar als participants i donar a conèixer els valors i pràctiques de l’ESS. Creiem fermament en el poder transformador de l’educació per fomentar canvis socials positius.

A través de La Carxofa, compartim cursos i formacions que impulsen un món millor per a tothom. Estem emocionades de contribuir en aquesta iniciativa i aportar el nostre granet de sorra en la construcció d’una societat més justa i solidària.

Bruna: Creant Nous Relats per a una Societat Transformadora

Creiem fermament en el poder de l’audiovisual com a eina de canvi social. Les creadores de relats han d’estar immerses en altres formes d’economia i aprofitar l’impacte de l’audiovisual per despertar consciències i mobilitzar la societat.

A cada producció, aspirem a transmetre missatges potents que empoderin la gent i generin accions transformadores. La nostra col·laboració és essencial per a aconseguir un futur on les veus del poble siguin escoltades i respectades.

MTK Space: Espai Creatiu per a l'Audiovisual i l'Impacte Social.

MTK Space és un espai de treball audiovisual i cultural cooperatiu amb arrels fermes a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.

La nostra vinculació amb projectes socials com Les comunalitats de Sant Feliu de Llobregat ens enorgulleix i ens motiva a seguir impulsant el canvi positiu en el nostre territori. Gestionem xarxes socials, transmetem en directe, i ens involucrem en projectes diversos que abasten tota mena d’àmbits.

Creiem en la força de l’audiovisual per connectar, sensibilitzar i construir ponts entre les persones.

Els nostres docents

Col·laboradors

Posa't en contacte amb nosaltres

Si vols proposar un curs per a la teva entitat, compartir idees o simplement conèixer més sobre la nostra feina, fes-ho saber. Estarem encantades de respondre a les teves preguntes, escoltar les teves propostes i explorar maneres de treballar conjuntament.

    Accesibilitat