La Carxofa

Tallers formatius

ELS TALLERS

Tallers a Escoles:
Comunicació i ESS

Realitzem tallers presencials a centres educatius per introduir els alumnes en els conceptes de comunicació i economia social i solidària d'una manera participativa i cooperativa. Amb perspectiva de gènere, els nostres tallers promouen l'autoproducció de vídeos, fomentant la creativitat i la reflexió crítica.

Dinàmiques cooperatives i reflexives

Proporcionem dinàmiques interactives que promouen la col·laboració entre els alumnes. Aprendran a treballar en equip, compartir idees i prendre decisions de manera conjunta.

Perspectiva de gènere

Destaquem la importància de la igualtat de gènere i promovem la reflexió sobre les desigualtats existents en el món de la comunicació i l'economia social i solidària.

Autoproducció de vídeos

Guiarem els alumnes en l'autoproducció de vídeos, des de l'elaboració del guió fins a la postproducció. Aprendran a utilitzar les eines i tècniques necessàries per crear vídeos de qualitat amb recursos limitats.

Cursos amb material multimèdia

Vols crear el teu propi curs online?

Busquem entitats apassionades per compartir el seu saber i crear cursos interactius sobre temàtiques diverses. Siguis expert en drets humans, tecnologia, art, agricultura o qualsevol altre camp, et convidem a crear un curs i enriquir la vida d’una comunitat global d’aprenentatge en creixement.

T'interessen els nostres tallers?

Posa't en contacte amb nosaltres i te'ls ajustarem a les teves necessitats. Podem plantejar-los per a diferents nivells acadèmics, segons l'àrea d'estudi, el vincle professional o la tipologia d'alumne que necessitis.

Aquest taller permetrà als alumnes tenir una experiència enriquidora amb dinàmiques pràctiques i consells directes dels professionals.

Proporcionarem guies didàctiques, exercicis pràctics, plantilles i recursos digitals per facilitar la implementació del taller.

Posa't en contacte

Escriu-nos i t'enviarem tota la informació que necessitis.

    Tallers presencials

    Ens encanta treballar conjuntament amb professors i estudiants per potenciar les seves habilitats de comunicació i despertar el seu esperit emprenedor.

    Accesibilitat